top of page
luis-villasmil-mlVbMbxfWI4-unsplash_edit

Stress en Burn-out Klachten

Ik begeleid mensen op het gebied van voeding, stress/ontspanning en bewegen. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft behoefte aan andere voeding. Je hoeft niet alleen gezond te eten als je wilt afvallen. Een goed voedingspatroon, gezond voor jou, kan ervoor zorgen dat je klachten kunt voorkomen. Preventie en het op tijd herkennen is voor nu en in de toekomst belangrijk. 

Coaching en begeleiding stress en burn-out klachten.

Stress is voor iedereen anders en wordt ook door iedereen anders ervaren. Wat de ene persoon als stressvol ervaart kan voor een ander niets betekenen. Het ervaren van langdurige stress zorgt ervoor dat mensen overspannen raken of leiden tot een burn-out. 

                       Stress uit zich nagenoeg altijd in geestelijke en/of lichamelijke klachten.

Aangezien ieder persoon uniek is coach en begeleid ik mensen met stressklachten altijd één op één. Het liefst gaan we lekker naar buiten. Wandelend buiten in de natuur is een hele goede manier om tot bepaalde inzichten en beslissingen te komen. Het doel is dat je weer in je eigen kracht komt te staan waardoor het mogelijk is om voor jezelf te zorgen. Het omgaan met of zelfs voorkomen van chronische klachten in de toekomst. Positieve Energie (terug) krijgen en die energie te gebruiken voor datgene wat voor jou belangrijk is.   

frog-1339892_1920_edited.png

Ik help je weer in beweging komen. Soms weet je gewoon even niet meer hoe je alles moet aanpakken. Je leven is druk. Werk en/of zorgen voor je gezin, je ouders, gezond eten en ook nog met regelmaat bewegen. Er wordt veel van je gevraagd en dat word je soms even allemaal teveel. En soms zelfs meer dan teveel. Voorkom je stress en burn-out klachten?

stress-391654_1920.jpg
bottom of page